Tävling igen

Hobbyhuset har en tävling som gick ut på att man skulle använda sig av minst en chipboard. Jag tog ett foto på vårt gudbarn Edvin och använde mig av MM Rub-ons,Chipboard från Urban Window och MM, Bazzill, Crate paper,Wild asparagus och utstansade bubblor från Qk.
Visst är han söt!

Skogspromenad

Jag har varit med på min första cybercrop på Scrappiz. Har scrappat nästan hela födelsedagen.
I den här utmaningen skulle vi huvudsakligen använda grönt, brunt, orange och beige färg:

Skogspromenad
Skogspromenad

I den här utmaningen fick vi en skiss som vi skulle tolka på vårt eget vis. Så här blev min:

Skolavslutningen 2003
Skolavslutning 2003

Väsklampa

Kolla in den här italienska lampan. Visst är den häftig! Måste bara ha en! Den finns tydligen bara i Italien än så länge. Skriver upp den på min önskelista :-)

Väsklampa
Väsklampa

Album från semestern i Skåne

Sidan 1-4
semester s1-4

Sidan 5-8
sidan 5-8

Sidan 9-12
sidan 9-12

Sidan 13-16
sidan 13-16

Inredningsbutik

En av mina favoritbutiker är Grandma´s i Göteborg. Helt underbar butik som har det mesta inom inredning i olika prisklasser. Speciellt till jul så är det extra mysigt att gå dit, då luktar hela butiken jul.

A till Ö utmaning;Bokstaven B

Som jag har skrivit tidigare så är jag ju med på en A till Ö utmaning på Scrappiz som Karin har dragit igång. Den går ut på att man ska scrappa om sitt vardagliga liv som ett lexikon.
Här kommer mitt andra bidrag:

B
B


Tävling igen

Scraphuset har en skisstävling där jag har skickat in ett bidrag. Fotona är på Edvin, Melvin, Alva och lite Merina i bakgrunden från vår lillsemester tillsammans 2006. Vi var på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

Med tungan rätt i mun
Tungan rätt i munnen


Tävlingsbidrag

Nu är jag med och tävlar igen. Den här gången är det Kickis pyssel som har en tävling. Vi skulle scrappa efter en annons som hon lagt ut på sin sida. Jätte roligt! Bazzill, Chatterbox och Rhonnas clerstamp använde jag.
Jag tog av studentkorten på min syster igen. Men den här gången så ska jag behålla LO:n, för formatet är (12x12) för stort till hennes 9x9 studentalbum :-)

Balens drottning

Balens drottning


Skissutmaning Scrappiz v.42

Den här veckan är jag med på en skissutmaning på Scrappiz. Då får alla en skiss att utgå ifrån som man får tolka hur man vill. Jätte roligt att se allas resultat. Jag tog ett kort då Alva är 1,5 år och precis lärt sig äta själv, eller lärt sig...hmmm.

Kan själv
Kan själv


Tävlingsbidrag

Jag är med i en tävling på Handstämplat. Bidraget skulle innehålla något prickigt och randigt. Här är ett foto på Alva i hallonlandet i Karstorp.

På nya äventyr
TävlingsbidragGoa Kompisar

Goa Kompisar


Mera studentkort

Ytterligare en student-LO till Fias album. Tyckte att det här kortet säger allt om studenten. Så mycket blommor runt halsen, ett stort leende och "barfota".

Barfota
Mera studentkort


Morfar & Jag

En LO från Utmaningen på Scrappiz #4. I den här utmaningen skulle vi tillverka en chipboard och dekorera den valfritt. Jag ritade ett hjärta, klädde med bazzill och dekorerade med floss.
Pappret jag har använt är Bazzill, Sassafrass och We R. Klamrarna är stämplade med Rhonna Farrers clearstamp.
Kortet är från ett midsommarfirande i Karstorp 2003.

Morfar & Jag
Morfar & Jag


Inför balen

Ännu en LO gjord med Chatterbox samt lite Karen Foster. Prima Flower på hörnet. Tyckte att fotot på min syster gjorde sig bra ihop med dessa papper.

Inför balen
Inför balen


Min lille riddare

Tänk vad tiden går. Här var Victor bara 3 veckor gammal. Jisses snart fyller han 14 år!

Jag är med i veckans skissutmaning på
Scrappiz för första gången med den här LO. Spännande!
Har använt mig av Karen Fosters underbara sagopapper och Bazzill förstås :-) Lite floss på kanterna och Karens dekorationer i hörnen.

Min lille riddare
Min lille riddare


Studentlycka

Scrappade en LO på ett kort där min syster tar studenten. Använde mig för ovanlighetens skull av Chatterbox.

Studentlycka


Utmaning #3

Ni som känner mig vet att jag alltid brukar vara ute i sista minuten. Men tro det eller ej, jag har laddat upp en LO från min Elsieutmaning på Scrappiz, som startar först nästa söndag. Det ni!
Utmaningen går ut på att man ska använda band på sin LO. Jag hittade ett rött band som jag tyckte passade bra till den här.

Alva 3 år
Utmaning #3Utmaning #2

Den här LOn skulle jag egentligen lägga ut på söndag. Det är ett resultat på min Elsie-utmaning (52 Scrapbooking Challenges) på Scrappiz. Utmaningen går ut på att scrappa ett favoritfoto i svartvitt och låta fotot hamna i focus. Alltså inte för mycket dekoratuoner och liknande. Då föll valet av foto på min vackra syster när hon skulle gå på studentbal.
Balens drottning