Bakom kameran

Tänk att det ska vara så hemskt att vara med på foton när man blir äldre. Stora killen är nästan 15 år och vägrar, han tycker att det får vara nog med fotograferande på honom. Nu tycker han att det är hans tur att fota :-)
 Lilla A däremot, poserar så gärna.
image65

Rött för Burma

Oppositionsledaren och fredspristagaren Aung San Suu Kyi har hämtats med militär och förts bort från hemmet där hon levt under husarrest sedan 1989.
Hon befinner sig just nu på militärbasen Yemon utanför Rangoon, uppger oberoende burmesiska nyhetssajten The Irrawaddy. Just nu håller Juntan på skjuta ihjäl de demonstrerande icke-våldsaktivisterna, de fredliga munkarna alltså!

Omvärlden måste reagera! Vi måste visa att vi bryr oss! Varje människas protest och solidaritetsyttring betyder något.
Idag bär jag röd tröja och bloggen har fått en röd färg till stöd för det burmesiska folkets kamp för demokrati.

7-kamp i Norge

Jag har hakat på en 7-kamp i Norge på Papirgleder. Reglerna var att den skulle vara stilren och man fick inte använda något lim eller klister. Här kommer mitt bidrag:
image63
Melvin och Alva på hästarna Blondie och Tindra

Äntligen!

På onsdag är det dags för tredje säsongen av Grey´s Anatomy. Helt suveränt bra serie! Jag kommer sitta som klistrad klockan 21.00.


Busfrön!

Hoppade på en skissutmaning på swescrap v.35. Det är härligt att arbeta efter skisser tycker jag! Speciellt kul att jobba efter andras.
image58
Alva, Edvin och Merina

Färgutmaning på Swescrapbook

Jag hängde på en färgutmaning på Swescrap och de publicerade den, kul!.
Gul,brun och blå färg skulle vi använda oss av på något sätt. Till min dubbla LO på 9x9 använde jag mig av foton från vår Thailandsresa. Och så här blev den:
image57