Jag = en Scrappiz!

Det här är jag!

text:: ewoek 


Scrappizar; ett folkslag som klipper och klistrar. Som stansar och tejpar.
De målar och stämplar och syr hela tiden.


Scrappizar;
Teven betyder inget i deras liv, det sociala är att hänga på olika forum och träffas och pyssla i stora grupper. Den närmaste familjen kan få uppmärksamhet så länge det inte är ett stort projekt på gång som t.ex en cc. Dammråttor stora som elefanter dansar omkring i deras hörn, men scrappizen ser ingenting. Det enda som är dammfritt är mappvagnen med alla papper! Och burken med alla fina smågrejor! Garderoben är som ett stort kaos, men bradsen och stämplarna är minutiöst organiserade!  


Scrappizar;
är givmilda och öppna. De är godhjärtade och låter ingen annan scrappiz stå rådvill. Alltid redo att lämna tips om hur man gör och var man kan köpa det senaste! Reorna sprider sig som en löpeld bland dem, vet en vet alla en kort stund senare. De köper, säljer och de byter, oftast med varandra. De berömmer varandra för alla underbara, fina alster de gör. De stöttar och kommer med hjälpsamma idéer! 


Scrappizar; kan kännas igen på det sätt som de står och vrider och vänder på allt de kommer över för att se om det har något användningsområde till det som just de pysslar med. Och oftast kommer de på ett nytt sätt att använda just den grejen till. En glasbit, en glasspinne, en gammal knapp, ja allt kan komma till användning.
Många av dem går med en kamera i handen när de är ute, för man vet aldrig vilka motiv man kan stöta på! De terroriserar sin familj med att alltid ta en massa bilder! De klär sina småbarn i färger som ska passa de nya papprena.

Sanden, snäckorna och löven tar de med sig hem. Så ser du någon med fickorna fulla av naturens smågrejor kan det vara en scrappiz som där går! Ibland kan man se dem som lämlar i tåg med stora väskor på väg för att träffas.
Men är du inte insatt i deras värld kommer du antagligen inte att fatta någonting när du lyssnar på dem, de har ett ordförråd som ingen annan förstår! 

Scrappizar;
kan ha höga inkomster, men har inte mycket pengar kvar en vecka efter lön. Då har de suttit och surfat världen runt och hittat nya grejor de bara måste ha. Men att penningpungen är tom, och det blir gröt att äta resten av månaden, bryr de sig inte om när de väl har sina nya saker i sina händer och de sitter gärna och klappar på dem länge efter de kom. De visar stolt upp dem för alla som vill se! Och de som inte tycker det är lika fint som de gör, måste vara konstiga, i alla fall i en scrapparez ögon! 

Scrappizar;
de gillar det färgstarka, det milda, det söta, det väna, det tuffa, det glittrande och det mjuka!  

Scrappizar;
ett släkte jag är glad och stolt över att jag tillhör!

(Snodd från Scrappizbloggen)


Flytvästlycka

Denna LO gjorde jag efter en skissutmaning v.34 på Scrappiz.
image56
Flytvästlycka
Alva älskar att åka ut på sjön i farfars stora båt. Hon vet att det är viktigt med flytväst och att man inte får blåsa i visselpipan om man inte ramlat i :-)

Westernfest

Jag och P är bjudna på 35-års kalas med westerntema. Tycker att Crates papper är perfekta till detta tema! Lilla Magnoliatjejen fick kläder av Crates papper också. Kuvertet har jag ritat på egenhand och vikt ihop.
image55
Grattis Sara

Stolt Gudmamma

Jag har fått en LO publicerad på http://swescrapbook.blogg.se/ igen. Jätte roligt! LO:n är ett foto taget på vårt härliga gudbarn Edvin förra året. Temat på Swescrap var vatten och då tyckte jag att denna passade bra! Att man kan bli så glad över att någon publicerar något man har gjort *hoppar jämfota*
image54

Perlas hingsten

Här kan ni se den snygga hingsten vi har valy att betäcka Perla med:
http://www.meganqh.com/

Piratskepp

Hade faktiskt inte tänkt att köpa fler dies, då jag har sålt de flesta på Tradera. Men den här kunde jag bara inte låta bli att köpa. Köpte en extra och lade ut den på Tradera. Efter 3 minuter hade någon lagt det första budet, häftigt!
Mina auktioner hittar du här:
http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=250884!
image53